July 13, 2016

New Addition

Holaaa..

sekian lama. baru nak jenguk blog ni pulak. Maklum lah, setiap admin pon ade blog sendiri dah. banyak terabai blog family ni. Ni dah ade apps bloggerdroid in shaa allah akan di update selalu.

selepas entry ahli baru 4 tahun lepas. sebenarnya ade ramai ahli yang bertambah. cuma tak sempat update kat sini. lupa pon ade sebab leka belek blog sendiri.


Muhammad Ashraf bin Mohd Zafir Ishammullah
Lahir pada oktober 2013
Notty boy kami ni.
3 tahun dan usia anak bujang abg zafir.


Inas Nabeehah binti Mohd Fairuz
Lahir pada Jun 2014
Budak bijak mulut mencecey
Anak kedua Mam


Muhammad Hanan Mukhriz bin Mohd Mirzal
Lahir pada Disember 2015
Budak Dobot
Anak teruna no.2 utk wa dan Mirzal


Anis Ayra binti Mohd Azril Hisyam
Lahir pada Mac 2016
Puteri badan berlipat
Fincess buat ibu ayu dan ayah Syam

Buat masa ni, 8 orang dah cucu nyai ju dan atuk usop. 8 and counting... hehehe.

posted from Bloggeroid

No comments: