Author: Wawa Yusoff
•4:12 PM
Holaaa..

sekian lama. baru nak jenguk blog ni pulak. Maklum lah, setiap admin pon ade blog sendiri dah. banyak terabai blog family ni. Ni dah ade apps bloggerdroid in shaa allah akan di update selalu.

selepas entry ahli baru 4 tahun lepas. sebenarnya ade ramai ahli yang bertambah. cuma tak sempat update kat sini. lupa pon ade sebab leka belek blog sendiri.


Muhammad Ashraf bin Mohd Zafir Ishammullah
Lahir pada oktober 2013
Notty boy kami ni.
3 tahun dan usia anak bujang abg zafir.


Inas Nabeehah binti Mohd Fairuz
Lahir pada Jun 2014
Budak bijak mulut mencecey
Anak kedua Mam


Muhammad Hanan Mukhriz bin Mohd Mirzal
Lahir pada Disember 2015
Budak Dobot
Anak teruna no.2 utk wa dan Mirzal


Anis Ayra binti Mohd Azril Hisyam
Lahir pada Mac 2016
Puteri badan berlipat
Fincess buat ibu ayu dan ayah Syam

Buat masa ni, 8 orang dah cucu nyai ju dan atuk usop. 8 and counting... hehehe.

posted from Bloggeroid
Author: Maria Yusoff
•10:03 AM
Author: Wawa Yusoff
•10:58 AM

--- Keluarga Kecil Kami --- 

Semakin membesar dan membesar.. 
Alhamdulillah

Moga ikatan kekeluargaan ini berkekalan hingga akhir hayat

In shaa Allah.

AMIN

Author: Zima Yusoff
•7:51 PM

Saje nak share kat sini. Sekarang dah ada department member dan bos baru. Last thursday kami keluar makan untuk pertama kali nya. Department lunch treat. Bos belanja makan kat Restoran Rakuzen, G Tower. Lazat giler.....

Author: Wawa Yusoff
•10:34 AM
Hai semua!

Selamat berkenalan dengan kami. 

Kami ahli yg baru berdaftar dalam keluarga Pak usop dgn Mak Ju



Saya Muhammad Elman Mikhael bin Mohd Mirzal
Atuk panggil saya gento,saya juga dikenali sebagai budak cendawan. Abg aqil panggil saya ciman.
Saya menjadi ahli berdaftar pada 16.4.2012
Ayah saya pulak lahir 16.3.1983
Saya lahir dengan berat 2.8kg sahaja. Masa mule2 lahir, saya warna biru :D
Sekarang saya berumur hampir 6bulan
Kegemaran saya ketika ini adalah menjerit dgn suara yg seperti wisel.
Saya juga dah pandai meniarap serta berpusing macam jam
kebolehan terbaru saya adalah menonggeng ala combat


Hai!
Saya Nur Safinah Amani binti Md Zafir Ishammullah. 
Phew, kesian mak bee saya nak tulis nama saya. 
Makcik2 panggil saya Mek Ani pasal ummi saya dari kelantan. 
Saya ni cek mek molek deh :)
Saya menjadi ahli berdaftar pada 14.6.2012
Ummi saya pulak lahir 16.11.1976
Saya hanya 2.1kg sahaja ketika lahir. tp sekarang, dengan hasil tenusu ummi saya, saya dah kembung tau!
Malam tdi saya baru je dapat ilmu baru. Meniarap! yey! saya dah pandai.

Selamat berkenalan dengan kami :)


Eh, Jap3. 




Abg aqil kami lahir pada 16.10.2008. Wah, special nye no.16 dalam keluarga kami! hehe :)
Dan sepatutnye kakak aina pun lahir 16.4.2011, tp dia x sabar sangat. Dia lahir pada 5.4.2011.


Author: Zima Yusoff
•6:35 PM

Lama sungguh takde update di blog ni. Terasa rindu plak..
Saje nak share gambar family holiday di kuching sarawak.

We had sooo much fun.. minus the 'sakit perut' and all that.


CountDown To:

Family Calender