December 17, 2007

HARI KELUARGA MKM 2007




15hb n 16 hb Disember 2007, Ancasa Allsuites Resort, Port Dickson.....seronok dapat join Hari Keluarga MKM first time ni. Hehehe....join acara sukaneka, jadi AJK sukaneka.....seronok la...dapat 6hadiah....Syam dapat naib johan rebut kerusi, ayu dapat third place rebut kerusi...diorg kata laki bini pandai berebut...har...har....Netball n tarik tali dapat champions...he....Seronokla..dapat spend masa ngan kwn2, ngan husband....survey tmpat utk percutian family sama ni... Penginapan kat sini Ok gak....blih la rekemen ngan kawan2 nnt....gambar ni masa team netball amik hadiah ni. nmpak la bakat2 terpendam untuk Team Netball MKM nnt ni.......

4 comments:

akira said...

Wah bagus nye dah ada team..ko main apa ayu?..center ke?

mamawafiy said...

wahh hampir i tak kenal sapakah puan yg manis sedang mencangkung tu..rattna..ko dah tambah lawo ler..wiwitt....anyway miss u soo much

R-yu said...

Apai...thank sbb singgah sini...tp aku nak kasik tau la yg aku mmg lawa sejak azali...nama pn AYU kan...he...he....

mamawafiy said...

ele mak..eksen la plak dia ni..yelah..apa pun ko memang AYU