January 29, 2008

AURA



MAWI TETAP WORLD

Aksi mawi pada malam AJL 22.

Memang tak leh tak tgk kalau mawi buat persembahan. Dalam kesibukan saya mengemas rumah malam tu sempat lagi tunggu Mawi nyanyi tau. Pernah terfikir, dah pudar ker aura Mawi?....

Ternyata masih lagi ada Aura Mawi World sbb dia blih menang lagi persembahan yg di pilih dari orang ramai. Walaupun AF dah nak masuk musim ke-6...Mawi masih lagi ada peminat dan tetap di undi. Saya undi gak malam tu...tp tertipu ngan sorang pemberi maklumat yg salah...(rugi credit aku!!)...rupanya salah taip...Nasib baikla Mawi menang juga....Persembahan yang bersahaja, tp nmpk kematangan mawi dalam mengendalikan pentas...dan dari "kayu", dah pandai la hafal2 step tarian...Bagus..Bagus...Tetap Raja SMS tau.

Bila cakap pasal Mawi dan Aura nyer....Semalam 28hb, terus jer blikan Perfume Aura yg Mawi promosi untuk Husband...he..he....(Murah jer tp Okla yer Dear....bajet burst la).

Apapun harap Mawi teruskan perjuangan seni nyer. Dan kita sama2 tunggu AF6 yang coming soon plak..

See U on next article.....Isu berpindah randah plak.....mmmuah!!!

Thanks to Geng Murai...sbb saya pinjam gambar tu...

1 comment:

mamawafiy said...

ok la tu AUra pun ok per...