April 29, 2008

Selamat Hari Lahir ...Abang




Hari sabtu lepas 26hb April 2008, kami sekeluarga dah pegi serang rumah abg kat puncak alam tuh.Kami wat surprise party kat dia sbb hari jadi dia yg ke 33 tahun (in advance sbb bday abg 27hb April).

Menarik sbb kami sediakan barbeque, ada ikan, sotong, udang olok2 dan jagung. Mak dah sediakan air asam dan sate kami beli kat kedai wak yan.Beli yang mentah kemudian kami bakar sendiri. Sedap nyer.

Kak Da pun dah siap2 sediakan kek marble dan lauk pauk makan tengahari. Memang makan sampai kenyang. Lan, bob n mak Bob pun ada. Ptg baru kami balik.

Nanti kalau ada kesempatan, gambar2 majlis tu nnt akan saya letak kat blog nih.

Semoga abang sekeluarga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.




2 comments:

R-yu said...

Kita kena buat makluman la....bulan2 yg ada bday family member jer kita tulis dalam blog....Bulan april ni bday Abg, Lan, Nana, Feruz. Next bulan 9 plak la kan...hehehe..lama blih kumpul duit tu......

Sir Syam Fergesen said...

mana gambaq..?..takda pun....especially yang bakar sotong tu...