June 3, 2008

Peraduan Senang Menang di MYDIN/Maybank



Cerita ni dah lama sbnrnya...bulan April ari tu...18 April 2008. G amik hadiah baucer bernilai RM100.00 sbb brjaya jadi pemenang antara 60 pelanggan Mydin yang bertuah. Grand Prize Persona...tp x dpt...takper la dapat gak baucer percuma ni. Sapa sangka..mula2 tu masa dapat call tu cuakla juga kan sbb skg ni kan banyak sangat penipuan yang kata menang hadiah itula..inila... Teringatla suami pernah kata."'kalau kita menang apa2 pn, mesti org tu yg call kita dan dia ada semua particular kita..bukan kita yg kasi maklumat peribadi kat org tu plak". Pastu konfiden la skit sbb yang call tu pn cuma nk sahkan maklumat2 peribadi jer..semua betul..maknanya mmg betul la menang peraduan ni..he..he... Tak sangka....baru la skali tu berbelanja kat Mydin pakai kad Maybank sendiri pn, selalu pakai kad suami jer... Mmg masa belanja tu pn RM100.00++ jer..belanja untuk Family Day kat PD dulu tu. Tak sangka Allah murahkan rezeki plak. Alhamdulillah....


(gambar ni kurang jelas sbb nk amik gambar pn kelam kabut jer)

1 comment:

mamawafiy said...

haahha....tahniah tahniah....tu la ALlah kan dah kata dalam rezeki kita mesti ada bahagian org lain yg kita kena share..dan lebih2 lagi kalau kita berbelanja utk family sendiri..bertambah2 berkat la rezeki..anyway take care dear...