August 11, 2008

AOTD/MPOB Bowling Staff

Assalamualaikum..
AOTD Bowling Staff diadakan di Power Bowl Alamanda, Putrajaya pada 9 August 2008 jam 11.30 pagi..Antara AJK yang terlibat adalah maria, afzan dan rosmahani..sumenyer di organize oleh kami yg bujang2 ini..
Ramai juga yang mengambil bahagian..seramai 24 peserta telah mendafatar untuk menyertai acara yang buat pertama kali diadakan ini..Antara peserta yang terlibat adalah terdiri daripada kakitangan AOTD dan keluarga..Pengarah AOTD (Dr. Hazimah Abu Hassan) dan juga pegawai kanan juga adalah antara peserta yang terlibat sama dalam acara ini.
Ini adalah AJK induk yg berpenat lelah untuk melaksanakan acara ini. muka yg berdua ini lah yg merangka semua rancangan..Acara ini mendapat sambutan dikalangan kakitangan dan keluarga..Bayaran dikenakan kepada ahli keluarga kakitangan yg ingin terlibat sama..
tetapi, kakitangan yg bermain adalah disponsor penuh oleh pengarah AOTD..
Biasalah kalo bab bergambar ni..kalo blh sumenya tak nak melepaskan peluang..Tahniah kepada yang berjaya dan terima kasih yang tidak terhingga kepada semua yang terlibat dalam menjayakan acara bowling ini..inshaAllah ada masa dan rezeki lagi, acara seperti ini akan dilaksanakan lagi di masa akan datang..dan semoga lebih ramai lagi peserta yang akan mengambil bahagian..

Sila la tengok gambar2 yang disertakan disini..
Team Juara
En. Ghani (2 dari kiri)
Juara IndividuTeam 2nd Place
Ahmad Syauqi=3rd Place Individu


3rd Place
2nd Place Individu=Saiful Nizam
(2 dari kanan)


Antara peserta yang terlibat dalam menjayakan acara ini...

4 comments:

cik intan said...

sukse nampaknye acara bowling.
bukan snang nak organize acare camtu.
Tahniah cik maria & afzan.

R-yu said...

Cik Maria.....asyik gamba posing2 jer..gamba org main bowling takde pn..ini cerita g main bowling ker cerita g tgk org main bowling ni?...hmmmm.....takde bukti ni...

Anyway, tahniah la sbb berjaya menyusahkan diri menganjurkan acara camni. Mengeratkan Ukhwah ni..bagus..InsyaAllah, Allah balas usaha kalian.

maria said...

heheh...Tq..tq...tp, perlu diingat..organizer tak main...

Zima Yusoff said...

Bagus mam.....