August 21, 2008

Happy Anniversary to AyuRattna & AzrilHisyam

Salam...

hhmm....da setahun majlis perkahwinan ayu & syam berlangsung.
ini hadiah annivesary utk ayu & syam..Tengoklah gambar2 yang disertakan disini...


gambar yang bertemakan hijau ini adalah diwaktu majlis bertunang.. ramai juga sedara-mara yang menghadirkan diri pada hari ini..

18 Feb 2007





























semua ini adalah kenangan kan..
alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar pada hari majlis berlangsung.. dan ramai juga yang dtg memberikan bantuan sepanjang majlis..



Majlis Pernikahan & Persandingan
18 Ogos 2007 & 25 Ogos 2007


Ayu & Kakak & adik-adiknya..
best gak kan pakai baju sedondon tu..

Upacara membatalkan wudu'(pengantin lelaki malu2 sgt masa ni)..hehehe...

19 Ogos 2008


Hari Ahad majlis persandingan..pengantin tgh makan beradap masa ni..("sempat amik gambar masa ni...")..letih2..("i tak dapat tau mkn makanan pengantin tu...mmg tak aci tul masa ni..")

Bergambar di pelamin..mmg grand la pelamin tu..(kalau ada ruang lg lebar lg grand sbnrnya)



Inilah hasilnya...1 big happy family...

Selamat menyambut ulangtahun perkahwinan yang pertama..Semoga berbahagia dan dikekalkan jodoh bersama selamanya...

3 comments:

mamawafiy said...

tahniah utk rattna dan syam...semoga kekal ke akhir hayat..bahagia selamanya..aku happy bila kawan2 aku happy.....

Zima Yusoff said...

Tak lama lagi terima 2 org baru dalam family.Jeng..jeng....

R-yu said...

Terima Kasih atas ingatan semua. Doakan kebahagiaan kami berkekalan...
Berdebar2 nk tunggu org baru ni...
Rasa tak sabar gak nak terima abang ipar ni...
Bertambahla ahli keluarga kita nnt...
InsyaAllah.....Amin....