December 8, 2008

Muhammad Aqil Arfan




Ini la Aqil...dah nak masuk usia 2 bulan. Sekarang dah semakin cerdik....pandai mengarah orang. Aqil ni la yang menghibur hati semua org...dia cucu sulung kan..memang manja. Ayah dia pun kalau blih satu pasaraya nak bli barang untuk putera dia ni. Pak long, mak long, mak awon, mama maria ngan mak bee dia mmg suka layan budak manja ni... Satu2nya buah hati skrg ni..
Alhamdulillah setakat hari ni Aqil sihat jer....demam baru sekali. Masing2 tak sabar tunggu Aqil besar..nak bawak jalan2......
Nnt gambar2 Aqil akan di update lagi......tunggu....






4 comments:

Sir Syam Fergesen said...

nama salah tu..MUHAMMAD..bukan MUHAMAD...double "M" bukan satu "M"..

Anonymous said...

bukan MUHAMAD tapi MUHAMMAD..

Zima Yusoff said...

Aqil Arfan.... ni mak awon nak pesan. jgn nakal2 sgt wat perangai. skang ni nak p keje pun berat, nak kena cium aqil dulu baru leh start keta. Kalau pg2, pipi aqil penuh lipstik ..hehehe

salina said...

alahai comelnya aqil.....cute sgt2....mcm rattna jer muka dia